Profil

Auto-rep Kolding er dit "nye" værksted i Kolding, men vi er slet ikke så nye alligevel, vi har over 30 års erfaring i autobranchen, og vi ikke stoppet med at udvikle os, vi efteruddanner os løbende, så vi altid er på forkant med viden om det nyeste i branchen.

Auto-rep Kolding er med i værkstedskæden Hella Service Partner, som er din sikkerhed for et kvalitetsbevidst udført stykke arbejde hver gang, desuden er vi også medlem af Dansk Bilbrancheråd, samt FDM Bilgaranti.

Hos os er kunden altid i fokus, vi påbegynder ikke arbejdet før vi har været i dialog om hvad der skal repareres.

Det er altid op til dig som kunde at bestemme hvad der skal laves, vi rådgiver dig om din bils tilstand, og finder ikke på fejl og mangler for at skabe profit. Vi passer på din bil, som var den vores egen.

Vi anvender altid reservedele med en kvalitet som er tilsvarende dem bilproducenterne bruger, i de fleste tilfælde yder vi 3 års garanti på reservedele.

Vi går ALDRIG på kompromis med kvaliteten af det arbejde der udføres, sikkerhed vægter højere end pris i vores verden.

Vi servicer og reparerer altid bilen efter producentens forskrifter, vi benytter os af producentens egne digitale servicebøger når dette er muligt, det garanterer at du opretholder din fabriksgaranti, selvom du bruger os.

Så du kan trygt få serviceret og repareret din bil hos os.